NasaVe...

  • Na = Natasja
  • sa = Saskia
  • Ve = Verheyden

 

 

Natasja Saskia Verheyden is een Belgische, maar ze heeft ook Nederlandse roots. Haar moeder was tot haar achttiende namelijk officieel een niet-Belg, haar grootvader bleef dat zowaar heel zijn leven.

Maar samenwerken met uitgeverij Boekscout is dus eerder logisch vanuit dat standpunt. Dat voelt soms zelfs een beetje als terugkeren naar de bron!

 

Ze studeerde criminologie, maar is werkzaam in de sociale sector. Daarnaast is ze ook getrouwd en heeft ze twee kinderen. Al maakt, met name dat laatste, de serie op de wereld krijgen soms wel heel uitdagend.

 

Wat haar betreft heeft ze echter geen moment te verspillen. Haar vader stierf immers vrij plots en te jong. Het besef dat morgen misschien niet komt, doordrong haar bijgevolg. En zodus is ze maar gaan zitten om datgene wat reeds sedert enige tijd door haar hoofd spookte ook effectief op papier te zetten.

Ze is daarin overigens niet aan haar proefstuk toe. Ze schrijft per slot van rekening al sedert ze elf was en een toneelstuk maakte ter ere van het jubileum van haar grootouders.

In haar tienerjaren won ze bovendien een prijs in de wedstrijd 'Junior Journalist', georganiseerd door het Davidsfonds.

Al is deze verhaallijn, die zeven boeken in totaal zal beslaan, minstens een verwezenlijking van haar kinderdromen te noemen!