Deel 1: Aannames

Verschenen op 6 maart 2020  

 

 

 

 

 

 

Korte inhoud:

Dannie Thompson en Becca Shaw zijn al sinds hun kindertijd bevriend. Besties zelfs, die alles delen.
Of toch bijna! Dannie is namelijk verliefd op Nate, al sinds de eerste keer dat ze in zijn smaragdgroene ogen keek. Dat heeft ze echter nog nooit tegen iemand verteld. Want hij is populair, in tegenstelling tot zijzelf én hij is ook Becca's grote broer! Haar bestie heeft het immers niet begrepen op dát soort van mensen. Ze kan zelfs hun bloed wel drinken en in het bijzonder dat van haar broer!
Niet dat het nog iets uitmaakt: Dannie heeft beslist om hem eindelijk uit haar hoofd te zetten.
Echter, net op dát moment lijkt dé hook-up koning, Nathan Shaw, háár eindelijk op te merken!

Lees hier een stukje uit "Aannames":

Voorwoord Aannames
PDF – 61,0 KB 54 downloads

Deel 2: Interpretaties

Verschenen op 23 oktober 2020

 

 

 

 

 

 

Korte inhoud:

In Aannames, waarmee deze serie van start gaat, meenden Dannie Thompson en Nathan Shaw allebei dat de één de ander niet zag staan. Bij aanvang van dit deel staan ze echter opeens tegenover elkaar en leiden hun misvattingen tot een explosief moment. Waardoor, bijna onvermijdelijk, hun eerste kus evenwel tot stand komt!
Máár... Hebben ze elkander nu voorgoed gevonden? Of speelt de manier waarop ze elk afzonderlijk naar de wereld kijken hen alsnog parten?
En wat wanneer hun omgeving achterhaalt wat er is gebeurd?! Becca, Dannie’s beste vriendin én Nate’s zus, lijkt recent immers wel wat gekalmeerd te zijn en haar popu van een grote broer beter te verdragen. Echter, zal ze dat nog steeds zijn, zodra dít haar ter ore komt?

Lees hier een stukje uit "Interpretaties":

Voorwoord Interpretaties
PDF – 124,9 KB 27 downloads

Deel 3: Sferen

Verschenen op 12 februari 2021

 

 

 

 

 

 

 

Korte inhoud:

In "Aannames" misten ze elkaar bijna, maar in "Interpretaties" vonden Dannie en Nate mekaar alsnog.

Echter, houden ze stand? Niet alleen Nate’s vader ziet hen als koppel immers niet zitten, er zijn eveneens nóg anderen die daar moeite mee hebben... Zoals hun afzonderlijke vriendengroepen. Nate is én blijft namelijk een popu. En Dannie’s vriendengroep draagt dat soort mensen allerminst een warm hart toe.
Nog belangrijker dan dat is evenwel Becca: Nate’s zus én Dannie’s bestie. Want die kan haar broer wel schieten! Maar als dát hen de das nog niet omdoet, dan misschien net de status van hun ‘relatie’. Wat immers met Nate’s voornemen nooit nog een vaste vriendin te hebben? Komt dat dus goed?!

Lees hier een stukje uit "Sferen":

Voorwoord Sferen
PDF – 107,3 KB 23 downloads

Deel 4: Reflecties

Verschenen op 9 juli 2021

 

 

 

 

 

 

 

Korte inhoud:

Na hun verscheidene 'aannames', hun afzonderlijke mis-'interpretaties' én hun verschillende 'sferen' te zijn door gesparteld, leken de sterren eindelijk gunstig te staan voor Dannie en Nate! Met de terugkeer van zijn voormalige vriendin, Angela King, pakken er evenwel toch nog donkere wolken samen aan de hemel. Ze is immers niet alleen zijn ultieme ex, eveneens de kús die tussen die twee zou hebben plaatsgevonden, lijkt het einde al wel onafwendbaar in te luiden! Echter, als ze die storm toch nog samen weten door te komen, zijn hun eigen 'aannames', 'interpretaties', of wie weet 'sferen' dan toch niet alsnog dé doodsteek?!


Deel 5: Overwegingen

Verschenen op 19 november 2021

 

 

 

 

 

 

Korte inhoud:

Erg, erger, ergst... Het oogde namelijk reeds somber aan het einde van 'Sferen', of zowaar 'Reflecties', maar in dit deel worden de zaken toch echt op de spits gedreven! Want nadat Nate zoende met Angela - en wat Dannie al als onoverkomelijk zag - trof ze net hén aan in een uiterst compromitterende houding. En de reactie daarop bleef evenmin uit: vervolgens kuste Dannie, overigens voor het oog van alleman, met Patrick; Nate's aartsrivaal. Iedere hoop voor Dannie en Nate lijkt dus wel reeds vervlogen! Toch kunnen ze elkaar maar niet loslaten... Hoewel geen van beiden de eerste stap lijkt te willen zetten. Al komt er alsnog hulp, en eerder uit een onverwachte hoek. Echter, is het voldoende? Of blijft het water toch te diep?!


Deel 6: Percepties

Halfweg...


Deel 7: Schijn

Eerste krijtlijnen